Birth of Joy – music tip

(voor Nederlands scroll naar beneden)

I am well aware that my music taste isn’t really an average taste. I like other bands and music genres as well, but the type of music Birth of Joy plays is definitely high on my playlist. They are touring the world right now, and I hope they will finally get the attention their music deserves. They are Dutch, but probably more famous outside Holland. We saw them here in Munich in a venue with just a handful of other spectators. They still rocked it! I am a big fan!

Their new album Prisoner can be bought on their website or you can check it out on Spotify. If you get a change, go and check them out because they are even better live! Check the video at the top to see a Birth of Joy live set.

~~~~~~~~~

Birth of Joy – muziektip

Ik ben me er van bewust dat mijn muzieksmaak niet heel erg doorsnee is. Ik houd ook wel van andere bands en genres, maar het soort muziek dat Birth of Joy speelt staat hoog op m’n speellijst. Ze touren nu over de wereld en ik hoop echt dat ze daarmee de aandacht krijgen die hun muziek verdient. Ze komen uit Nederland, maar zijn waarschijnlijk populairder daarbuiten. We zagen ze hier optreden in München, in een klein zaaltje met slechts een handvol andere mensen. Het optreden was nog steeds fantastisch! Ik ben groot fan!

Hun nieuwe album Prisoner kan gekocht worden op hun website of je kan het album beluisteren op Spotify. Als je de kans krijgt, ga ze dan live zien, want dan blazen ze je  helemaal omver! En zie de video hierboven voor een Birth of Joy live set.

Leave a Reply

%d