‘Wrapped’ Easter Decoration – DIY

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Easter Decoration DIY

Looking for some subtle Easter decoration I first thought of making pompoms and changing them into little chickens and bunnies. Well, that isn’t subtle, I can tell you. But while I was in the process of making the pompoms I saw that a wrapped piece of cardboard does a pretty good job as decoration (and has the subtlety I needed). I only had to shape the cardboard into a chicken and some eggs and my Easter decoration was born. Also a quick way of making some Easter table decoration.

What you need

– cardboard
– yarn in different colors
– scissors

What you do

1. Cut 1 or more shapes of chickens/birds and at least 4 eggs out of the cardboard

Easter Decoration DIY
2. Now start wrapping the cardboard pieces. The eggs can be decorated with some contrast yarn
3. Add a piece of yarn to the top so you can hang the decoration
4. Happy Easter!

Easter Decoration DIY

~~~~~~~~

‘Ingepakte’ Paasdecoratie┬á – Doe-Het-Zelf

Zoekend naar wat subtiele paasdecoratie dacht ik er eerst aan om pompoms te maken en deze te veranderen in wollige kipjes en konijntjes. Nou, dat is niet subtiel kan ik je vertellen. Maar terwijl ik daarmee bezig was, zag ik dat een ingepakt stukje karton wel een mooi gezicht is (en het had de subtiliteit waar ik naar op zoek was). Ik hoefde alleen maar wat karton in de vorm van kipjes en een paar eieren te knippen en mijn Paasversiering was geboren. Het is ook een snelle manier om wat Paasversiering aan je opgemaakte tafel toe te voegen.

Dit heb je nodig

– karton
– garen in verschillende kleuren
– schaar

Dit doe je

1. Knip 1 of meer vormen van kipjes/vogels en minimaal 4 eitjes uit een stuk karton
2. Pak deze vormen in door er garen omheen te wikkelen. De eitjes kunnen versierd worden door een paar lijnen met contrast garen toe te voegen
3. Bind een stukje touw aan de bovenkant vast, zodat de versiering opgehangen kan worden
4. Vrolijk Pasen!

2 Comments on “‘Wrapped’ Easter Decoration – DIY

  1. Weer een leuk idee! En bedankt voor de liebster award, ik ga even kijken wat ik er mee doe, (ik kreeg hem onlangs al), ik waardeer het enorm dat je aan mij hebt gedacht!

Leave a Reply

%d bloggers like this: