A Present from Fotootje Vandaag

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Present from Fotootje Vandaag

I already wrote about Valentines presents in this DIY post. But that was more about what the boyfriend can (not) give me for Valentine. Valentines Day is not only for lovers, it is also a day to show your appreciation or just to make someone happy for being in your life (I encourage you to not only show this at Valentines Day :)). You can take it even a step further by giving a little present to a person you don’t know at all. On Valentines Day or just a random day during the year.

I got a beautiful present from someone I only know from the blog posts she writes and draws at Fotootje Vandaag. I saw a sweet drawing of a sleeping cat and that sleeping cat would fit purrrfectly on the wall next to our other cat drawings. So I e-mailed her and asked if she sells her drawings. She is so nice and told me I could have it for free! I am now the proud owner of an original drawing by Fotootje Vandaag and I want to tell you guys: she is an amazing artist. Go and have a look at her blog! And maybe you can tell her how you it like by leaving a comment. You can think of it as a small Valentines gesture.

Thank you Grietje, I am smiling!

~~~~~~~~~

Een Kadootje van Fotootje Vandaag

Ik heb al geschreven over Valentijnskadootjes in deze Doe-Het-Zelf post. Maar dat ging meer over wat het vriendje me wel of niet zou kunnen geven voor Valentijn. Valentijnsdag is er niet alleen voor geliefden, het is ook een dag om je waardering te uiten of iemand blij te maken omdat deze in je leven gekomen is (ik moedig je trouwens aan om dit niet alleen met Valentijn te doen :)). Je kan zelfs een stapje verder gaan door een klein kadootje te geven aan iemand die je helemaal niet kent. Op Valentijnsdag of gewoon een willekeurige andere dag in het jaar.

Ik heb een mooi kadootje gekregen van iemand die ik alleen maar ken door het lezen van haar blog Fotootje Vandaag, waar ze verhaaltjes schrijft en tekeningen post. Ik zag een schattige tekening van een slapende kat en bedacht me dat het goed naast de andere kattentekeningen zou passen die we aan de muur hebben hangen. Dus heb ik haar een e-mail gestuurd om te vragen of ze haar tekeningen ook verkoopt.

Ze is zo aardig, ik kreeg een berichtje terug dat ik het tekeningetje gewoon mocht hebben! Ik ben nu de trotse eigenaar van een originele tekening van Fotootje Vandaag en ik wilde iedereen even laten weten dat ze een geweldige tekenares is. Ga snel een kijkje nemen op haar blog! En misschien kan je haar vertellen hoe leuk haar tekeningen zijn door een reactie achter te laten. Zie het maar als een klein ‘Valentijnsgebaar’.

Dank je Grietje, ik heb een glimlach op m’n gezicht!

One Comment on “A Present from Fotootje Vandaag

Leave a Reply

%d bloggers like this: