The Search Machine for 2014

(voor Nederlands scroll naar beneden)

I recommend Ecosia search machine

Google is so 2013! The search machine for 2014 is definitely Ecosia. Why? Because with every search you make, while using Ecosia, trees are planted and your search is CO2 neutral as well! Check this link to see the details, but what is clear is that 80% of the advertisement money is used to make the world a little bit greener. And to encourage you, you see your own contribution while searching on the right side of the screen: the total amount of trees planted and how many of those you helped planting.

Don’t wait, add Ecosia to your browser and start searching with Ecosia! A very easy way to do a little good, just by sitting behind your computer!

Oh and it is also a pretty search machine, not totally unimportant 🙂

~~~~~~~~~

De Zoekmachine voor 2014!

Google is zo 2013! De zoekmachine voor 2014 is duidelijk Ecosia. Waarom? Omdat met elke zoekopdracht die je uitvoert bij Ecosia er bomen worden geplant en je zoektocht ook nog eens CO2 neutraal is. Bekijk deze link om de details te lezen, maar wat wel duidelijk is, is dat 80% procent van het geld dat wordt binnengehaald door middel van advertenties de wereld weer een beetje groener wordt gemaakt. En om je aan te moedigen, zie je, terwijl je zoekt, je eigen bijdrage aan de rechterkant van het scherm: de totale hoeveelheid geplante bomen en hoeveel jij er daarvan hebt helpen planten.

Wacht niet, voeg Ecosia toe aan je browser en begin een Ecosia zoektocht! Een heel makkelijke manier om iets goeds te doen, terwijl je gewoon achter je computer zit!

Oh en het is ook nog eens een mooie zoekmachine, niet geheel onbelangrijk 🙂

Leave a Reply

%d