Happy Holiday Recipe Inspiration

(voor Nederlands scroll naar beneden)
First let me wish you happy holidays! Only a few days left to get groceries and Christmas gifts (I shared some ideas for the gifts, check it out). In this post I want to share a few of my own yummy recipes with you, that are also suitable for special holidays.

Happy holidays!

– Because I celebrate Christmas in Holland I am on a blog holiday for about 1 1/2 weeks. In the first week of 2014 I’ll be back refreshed to share my ideas with you again.-

Kerstreceptentop5

1. Pesto Bread
2. Vegetarian Pizza
3. Dark Chocolate Ice-cream
4. Samosa Snack
5. Bell Pepper Soup

~~~~~~~~~~

Fijne Feestelijke Recepten Inspiratie

Laat me je eerst even heel fijne feestdagen wensen! Nog maar een paar dagen om alle boodschappen en kerstkadootjes (ik heb een paar ideeën gedeeld, bekijk ze hier) bij elkaar te krijgen. In dit bericht wil ik een paar van mijn favoriete recepten delen die ook perfect geschikt zijn voor de feestdagen.

Hele fijne feestdagen!

(Omdat ik kerst in Nederland vier, hou ik een blogvakantie van ongeveer 1 1/2 week. In de eerste week van 2014 ben ik weer fris en fruitig om mijn ideeën met je te delen)

1. Pesto Brood
2. Vegetarische Pizza
3. Pure Chocola en Brownie Ijs
4. Samosa Snack
5. Paprikasoep

Leave a Reply

%d bloggers like this: