Happy Birthday Mom!

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Happy Birthday

Today it is my mothers birthday and she and my father came to visit us to celebrate it together! Because I scheduled this post for the evening I can write about what will be one of her presents. She gets an e-reader for her birthday, so I could not not make a cover. I made her the e-reader cover pictured above by doing what I did in my DIY E-reader Cover tutorial. The bird is glued on the fabric with mod podge and I added a decorative stitch so it stands out.

And of course I made her a birthday pie. Because she was sick on and off for the last 1 1/2 years (a long time!) she wants to take it easy with the gluten and dairy products. That’s why I made a cake that looks like this one. And to keep my dad satisfied, I made loads of ice-cream 🙂

Mom, you are the best!

~~~~~~~~~~~~~

Fijne Verjaardag Mams!

Vandaag is het mijn moeders verjaardag en ze is samen met mijn vader bij ons op bezoek gekomen om het te vieren! Mijn broertje zal ons waarschijnlijk nog wel even vergezellen door een Skype verbinding te maken, want hij moet helaas gewoon werken. Omdat ik deze post voor de avond heb ingepland kan ik een kadootje voor m’n moeder wel verklappen. Ze krijgt een e-reader voor haar verjaardag, dus kon ik mooi aan de slag om een hoes te maken. Ik heb voor haar de e-reader hoes gemaakt die je hierboven kan zien aan de hand van mijn DIY E-reader Hoes werkbeschrijving. Het vogeltje is op de stof gelijmd met mod podge en ik heb ‘m nog vastgenaaid met een decoratieve steek zodat ie wat meer opvalt.

Ik heb natuurlijk ook een verjaardagstaart gemaakt. Omdat ze de afgelopen  1 1/2 jaar af en aan ziek was/is (een lange tijd!) wil ze het rustig aan gaan doen met gluten en melkprodukten. Daarom heb ik een taart gemaakt die veel lijkt op deze. En om m’n vader tevreden te houden heb ik bakken vol ijs gemaakt 🙂

Mam, je bent de liefste!

3 Comments on “Happy Birthday Mom!

 1. Lieve janneke, fijn dat je er bent en weer een jaar ouder en wijzer bent.
  Het komende jaar kan alleen maar beter worden
  Geniet van al het dierbare om je
  heen,

  heeeeeel veeeeel liefs,

  Tineke

Leave a Reply