Evernote Crush

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Evernote

This image is a printscreen from my online Evernote account

I am a little bit chaotic. I always tell myself that a creative mind cannot live without a bit of chaos. Ahum. Not true of course, but just let me believe, so my environment can be a bit disorganized without me feeling guilty. One part of my chaos can be found in the way I ‘organize’ my recipes. Problem is, some are paper, some are digital. The paper ones I put in a folder and at first I wanted to print the digital ones and put them there as well. That would be a waste of paper and not necessarily be less chaotic. But keeping the recipes as bookmarks on two computers was even more chaotic.

You can understand I am a happy person now that I can keep the digital recipes as notes in Evernote. And you can access your notes everywhere there is an internet connection, because it syncs with your online profile if you use that feature.

Evernote is basically an application to keep notes. And they do everything to make it easy to keep those notes in the least chaotic way possible. So now I am ‘clipping’ digital recipes with the Evernote Webclipper instead of bookmarking them which would only add to my bookmarks chaos. Yeah!

Check out Evernote and see if you can organize your notes by using it. They have special features to meet a lot of expectations.

~~~~~~~~

Evernote Crush

Ik ben een beetje chaotisch. Ik maak mezelf altijd wijs dat een creatief hoofd niet zonder een beetje chaos kan. Ahum. Niet waar natuurlijk, maar laat het me gewoon geloven, zodat mijn omgeving een beetje ongeorganiseerd kan blijven zonder me schuldig te voelen. Een deel van mijn chaos kan gevonden worden in de manier waarop ik mijn recepten ‘orden’. Het probleem is dat sommige recepten op papier staan en anderen digitaal zijn. De papieren varianten heb ik nu in een map gestopt en eerst wilde ik ook de digitale recepten printen en ze allemaal in een map stoppen. Een beetje zonde van het papier als je het mij vraagt en niet per se minder chaotisch. Maar de recepten als bladwijzers op twee verschillende computers blijven houden zou nog chaotischer zijn.

Je begrijpt dat ik een gelukkig persoon ben nu ik de digitale recepten als notities op kan slaan in Evernote. En je kan je notities overal bekijken, zolang er maar internettoegang is. Het programma synchroniseert namelijk met je online profiel als je dat zo hebt ingesteld.

Evernote is eigenlijk gewoon een programma om je notities bij te houden. En het doet er alles aan om je notities op een zo onchaotische manier op te slaan. Dus nu ben ik digitale recepten aan het ‘uitknippen’ met de Evernote Webclipper in plaats van ze toe te voegen aan mijn bladwijzerchaos. Yeah!

Bekijk of Evernote voor jou ook een uitkomst is. Ze hebben veel verschillende functies om aan verschillende verwachtingen te voldoen.

Leave a Reply

%d