Photos and Albums

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Photos and albums

It used to take days to go from taking a photo to displaying your pictures in an album. First develop the film and waiting to get the prints. Then put the photo’s in the right order and cut them so they would fit the pages of your photo album in a way you liked it. Much easier now! Well, I still develop my pictures, but digitally (saves me a lot of money ;)). And you don’t have to glue them in an album anymore, you can make the album digitally and print everything at once.

Since it is way less time consuming you would say I use every occassion to make a photo album. Nope, not true. I made one with my holiday pics last month, the first one in 1 1/2 years! Shame on me!

So many photos just stay hidden on the computer and I want to change that a little bit. I read on younghouselove.com that they make an album with pictures from what happended from January till December in one year. It looks a lot like what I used to do when I had my analog camera and printed pictures. This way you have a nice overview of what you did that year (I tend to forget a lot nice moments!).

I got a coupon to make a free Albelli photo album from my grandmother and I am going to take this chance to make a 2012 album. Just in time, because before you know it it’s 2014!

Don’t let your photos catch digital dust, display them in a way you can enjoy the moments you had with family and friends!

~~~~~~~~~~~

Foto’s en Albums

Het duurde voorheen dagen voordat je een genomen foto in een fotoalbum had geplakt. Eerst het filmpje laten ontwikkelen en wachten tot de foto’s er waren. Dan de foto’s in de goede volgorde leggen en knippen zodat ze mooi verdeeld over de pagina’s zouden zijn. Hoeveel makkelijker gaat het nu?!! Ik ontwikkel de foto’s nog steeds, maar dan digitaal (spaart enorm veel geld uit ;)) en je hoeft ze niet meer in een album te plakken. Het album kun je nu gewoon digitaal maken en dan laten printen.

Omdat het zoveel makkelijker is om een fotoalbum te maken zou je zeggen dan ik elke gelegenheid aangrijp om een fotoalbum te maken. Nope, niet waar. Ik heb een album gemaakt van de vakantiefoto’s een maandje terug, maar dat was de eerste in 1 1/2 jaar! Shame on me!

Zoveel foto’s blijven verborgen op de computer en ik wil daar een beetje verandering in brengen. Ik las op younghouselove.com dat zij een album maken van foto’s die ze genomen hebben tussen januari en december van dat jaar. Het heeft veel weg van wat ik deed toen ik nog een analoge camera had en foto’s af liet drukken. Op deze manier heb je een mooi overzicht van wat je dat jaar gedaan hebt (ik vergeet makkelijk mooie momenten die ik heb meegemaakt).

Ik heb een tegoedbon gekregen voor een gratis Albelli fotoalbum van mijn oma en ik grijp daarmee de kans om een 2012 fotoalbum te maken. Net op tijd, want voor je het weet is het 2014!

Laat je foto’s niet digitaal verstoffen, maar laat ze zien op een manier dat je makkelijk van de mooie momenten kan genieten die je gehad hebt met vrienden en familie.

Leave a Reply

%d bloggers like this: