Vote for my Design!

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Exploding Heart Design Darth Vader Design

I want to ask you a favor. Can you vote for one of my designs? Two of my designs made it to the final few and I would love to win this (also because I love the theme: Karma Strikes Back)! And the only thing you have to do is: go this website and vote for one of the designs you see above. You don’t have to fill in your name or anything (only if you want to win a voucher), just click ‘├╝bermitteln’. Please do it before the 27th of August.

Many thanks! And may the karma be with you!

~~~~~~~~

Stem op mijn Ontwerp

Ik wil je om een gunst vragen. Kun je op een van mijn ontwerpen stemmen? Twee van mijn ontwerpen zitten bij de eindselectie en ik zou heel graag winnen (ook omdat ik het thema erg leuk vind: Karma Strikes Back)! Het enige dat je hoeft te doen is: ga naar deze website en stem op een van de ontwerpen die je hierboven ziet. Je hoeft je niet niet in te vullen of iets dergelijks (alleen als je een voucher wil winnen), klik gewoon op ‘├╝bermitteln’. Voor de 27e augustus alsjeblieft, want dan is de wedstrijd voorbij.

Mijn dank is groot! En moge de karma met je zijn!

Leave a Reply

%d bloggers like this: