Never thought I would make it!

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Wow, never thought I would make it to a 100 posts! Thank you all for visiting my blog and I hope you keep it up! I am really happy with every visitor who is interested in Green Grass. I am deliberating something nice to celebrate the 1 year existence of I Love Green Grass and my 100th post. Just let me think about it a little bit more.

Here is a top 5 of my favorite DIY’s I did this year. And the fun thing is, they were all gifts! Love to make people happy!

1. Cover for your e-reader 2. Screen Printing  3. Spice up your Lunchbox 4. Batman Snuggie 5. Microwavable Rice Cushion

I Love Green Grass Best DIY

~~~~~~~~~

Nooit gedacht dat ik het zou halen!

Wow, ik had nooit gedacht dat ik tot 100 posts zou komen! Enorm bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en ik hoop dat je nog veel vaker langs gaat komen! Ik ben blij met elke bezoeker die geinteresseerd is in Green Grass. Ik probeer nog iets leuks te verzinnen om het 1 jarige bestaan van I Love Green Grass en 100ste post te vieren. Laat me daar nog even over nadenken.

Bij dezen een top 5 van mijn favoriete doe-het-zelf projectjes die ik het afgelopen jaar heb laten zien. En het grappige is dat het allemaal kadootjes waren! Ik hou ervan om mensen blij te maken!

1. Hoesje voor je e-reader 2.Maak je eigen Zeefdruk 3. Een Broodtrommel met Smaak 4. Batman Snuggie 5. Rijstkussen voor in de magnetron

Leave a Reply

%d