Changing the Flip-Flops

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Flip Flop Painting

Sometimes there is a wardrobe item you wish you had bought two of. Because your perfect red dress/white blouse/black shirt isn’t in its best conditions anymore and you miss it already. I had bought a pair of flip-flops a few years ago and decided they were that special wardrobe item I would definitely miss when they were not there anymore. You can imagine I was very happy to stumble upon the exact same flip-flops (on sale!!!)! The fun fact is, the pair of flip-flops I had already weren’t in a bad shape, so I started to wear both pairs (not at the same time of course ;)). And now I have ended up with two pairs of worn down flip-flops, but I cannot get rid of them (they are not falling apart, that means they are still good to wear :)). On the other hand, I can use one pair for a DIY and end up with two different pairs! That is what I did: I colored the green parts black with a paint marker. Now I have even more reasons for still wearing the flip-flops.

Have a look at the sandals and flip-flops you have in your closet. Maybe you can upgrade a few of them them by giving them a little paint!

Make Over Slippers  Flip Flop Painting

~~~~~~~

Verandering van de Slippers

Soms heb je iets in je kast hangen waarvan je wenst dat je er twee van had gekocht. Omdat je perfecte rode jurk/witte bloes/zwarte shirt niet meer in de beste staat is en je het nu al mist. Ik kocht een paar jaar geleden slippers en besloot dat dit een van mijn speciale items zou zijn die ik zeker zou gaan missen als ze uit elkaar vallen. Je kan je voorstellen dat ik heel gelukkig was toen ik een zelfde paar tegen kwam (in de uitverkoop!!)! Het grappige is dat de slippers die ik al had er nog niet zo slecht uit zagen en ik daarom beide paren door elkaar heb gedragen. Daarom heb ik nu twee paar slippers die bijna versleten zijn, maar ik kan ze ook niet weg doen (ze vallen nog niet elkaar, dat betekent dat ik ze nog steeds kan dragen :)). Aan de andere kant kan ik een paar gebruiken voor een klein experiment en op die manier met twee verschillende paren eindigen! Dat heb ik gedaan: de groene kleur is vervangen door zwart met behulp van een verf marker. Heb ik nog meer redenen om de slippers te blijven dragen.

Neem eens een kijkje in je kast en misschien vind je wel een paar slipper die je met een klein beetje verf een heel ander uiterlijk kan geven!

Leave a Reply

%d