Listen to this!

(voor Nederlands scroll naar beneden)

ListentoThis

>Click on the image to go to the video<

I am a big fan of his former band. And now that he made a solo album, I cannot stop listening to it. Who he is? Andrew Stockdale! He was (or is, I don’t know if the band formally still excists) the frontman of Wolfmother, a rock band with influences of old rock bands like Led Zeppelin, Black Sabbath en Deep Purple. The new album of Stockdale is made in the line of Wolfmother, just a little calmer songs. But, don’t worry, still up-tempo. And I can assure you, they are even better live 🙂 Now I am crossing my fingers they will tour Europe after the performances they will give in the States in July and August.

If you like the ‘old’ rock, listen to the album Keep Moving. You will like it!
~~~~~~~~~

Luister hier naar!

Ik ben een groot fan van zijn voormalige band. En nu hij een solo album gemaakt heeft, staat deze op repeat. Wie is ‘hij’? Andrew Stockdale! Hij was (of is, ik weet niet of zijn band officieel nog bestaat) de frontman van Wolfmother, een rockband met invloeden van oude rockbands, zoals Led Zeppelin, Black Sabbath en Deep Purple. Het nieuwe album van Stockdale is gemaakt in de stijl van Wolfmother, maar met net iets rustigere liedjes. Maak je geen zorgen, het is nog steeds up-temp. En ik kan je verzekeren, ze zijn zelfs nog beter live 🙂 Nu ben ik alleen heel erg aan het hopen dat ze na hun Amerikaanse tour een bezoekje brengen aan Europa.

Als je houdt van ‘oude’ rock, luister dan naar het album Keep Moving. Je gaat het zeker weten leuk vinden!
Klik op het plaatje om de nieuwste single te horen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: