It’s my Birthday AND I have 50 Followers! Free printables for all!

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Party at ILoveGreenGrass

Thank you so much for following my blog. It makes me happy and feels like a gift! So I want to give something back. You remember the Galaxy Print Tutorial? Now you don’t have to follow the tutorial, I already did it for you. I offer you get two galaxy printables for free! The only thing you have to do is click on the image you like and download the PDF.

FreePrintablefromILoveGreenGrass1 FreePrintablefromILoveGreenGrass2

~~~~~~~~~~~

Het is mijn verjaardag EN ik heb 50 volgers! Gratis prints voor iedereen!

Enorm bedankt voor het volgen van mijn blog. Ik word er blij van en het voelt als een kadootje! Dus wil ik je iets terug geven. Herinner je de Galaxy Print Tutorial nog? Nu hoef je deze tutorial niet te volgen, ik heb het al voor je gedaan. Hieronder geef ik je een printbare galaxy quote gratis! Het enige dat je hoeft te doen is op de afbeelding klikken. Dan krijg je een PDF die je kan downloaden.

GratisPrintvanILoveGreenGrass1-2

Leave a Reply

%d bloggers like this: