Easter Bread Inspiration

(voor Nederlands scroll naar beneden)

EasterBread-ItalianDish

Image from The Italian Dish

On Easter Sunday I love to have a table full of yummy things like special bread, organic eggs, matzo and chocolate sprinkles (what is a Dutch girl without her sprinkles?). The bread can be an Easter stollen, but I prefer something fresher and different, like the Walkaway Bread from The Italian Dish. This bread will be on the table when I am celebrating Easter together with the family. I collected a few special breads, so check the breads below, maybe you will find your perfect Easter bread. And you still have the whole Saturday to make it! Click on the image to get to the recipe.

~~~~~~~

Paasbrood Inspiratie

Op Paaszondag een tafel vol met lekkere dingen als speciaal brood, biologische eitjes, matzes en en hagelslag vind ik een mooie toevoeging aan een gezellige dag. Het brood kan een paasstol zijn, maar voor pasen vind ik het leuker om een iets frissere en specialere variant zelf te maken, zoals bijvoorbeeld het Walkaway Bread7 van The Italian Dish. Dit brood komt op de paastafel van dit jaar te staan terwijl ik samen met m’n familie pasen vier. Ik heb een paar speciale paasbroden verzameld hieronder, misschien zit er wel het perfecte paasbrood voor jou tussen! En je hebt de hele zaterdag nog om het te bakken. Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan.

Leave a Reply

%d bloggers like this: