DIY – Easter Decoration

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Easter tree DIY

Bringing a hint of Easter in the home with a decoration for the willow branches I have standing here. I am not a real fan of decorating with eggs, i love little chickens and chocolate bunnies though. So instead of hanging plastic eggs in my ‘tree’ I tried a more natural version: little dots of wool. The branches are now decorated with tiny purple, yellow (Easter colors) and green balls of wool. I made them not equal and uniform to keep the effect more natural. Now I just have to wait a few days before I can start enjoying my chocolate bunny 😀

Easter Tree Chicken

~~~~~~~

Paasdecoratie

De wilgentakken die ik in de vaas had staan hebben een paastintje gekregen. Ik ben niet zo’n fan van decoraties met eieren, maar ik vind kipjes, kuikentjes en chocoladekonijnen helemaal geweldig. Dus in plaats van een paar plastic eitjes ben ik voor een meer natuurlijke decoratie gegaan: kleine plukjes wol. De takken zijn nu behangen met balletjes paarse, gele (paaskleuren) en groene wol. Ik heb ze de bolletjes met opzet niet egaal en uniform gemaakt om een natuurlijker effect te creeeren. Nu nog een paar dagen wachten voordat ik kan beginnen aan m’n chocoladekonijn 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: