How to cook Indian food?

(voor Nederlands scroll naar beneden)

manjula

In Holland I never went to an Indian restaurant. With a history of oversees colonies in Indonesia and South America we cook fried rice and eat it with casave and peanut sauce, which actually tastes very good! I think history is part of the reason there are not so many Indian restaurants in Holland. So discovering Indian food is such a treasure hunt! Having an Indian friend helps a lot in this experience. He already learned me how to make a few Indian recipes. But I also found a second best option: Mandjula’s Kitchen. She combines delicious Indian recipes with a video, in which she clearly describes how to. Isn’t she the grandmother every one wants to have?

~~~~~~~~~

Hoe kook je Indiaas eten?

In Nederland ben ik nooit naar een Indiaas restaurant geweest. Met een geschiedenis van overzeese kolonies in Indonesie en Zuid Amerika koken we nasi en eten we dat met casave en pindasaus en dat smaakt erg goed! Ik denk de Nederlandse geschiedenis een van de redenen is dat er niet zoveel Indiaase restaurants zijn in Nederland. Daarom is het ontdekken van Indiaas eten, alsof je een speurtocht aan het doen bent en elke keer weer nieuwe en interessante dingen tegenkomt. Het hebben van een Indiase vriend helpt ook in deze ervaring. Hij heeft me al een aantal recepten leren maken. Maar ik heb een op een na beste oplossing gevonden om je te helpen Indiaas te koken: Mandjula’s Kitchen (helaas wel alleen in het Engels). Ze combineert heerlijke Indiase recepten met een video waar ze helder beschrijft hoe ze het recept bereidt. En ze ziet eruit als de oma die altijd al wilde hebben!

Leave a Reply

%d bloggers like this: