I Won!

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Photo Design Contest

Happy  me here! Yesterday I won a t-shirt design competition for 3Freunde, an organic and fair trade web shop. The theme was ‘nature+culture’ and I sent in the above design. The design is actually part of my slowly growing ‘Well Dressed’ series (check the 4 designs here), where I combine pictures of different kinds of animals with knitted clothing. The photographs are shot by me and the knitted items are knitted by me (check my Ravelry projects to see the tie). I like to join my skills, so everything stays organized 😉

I think the t-shirt can be bought very soon in the webshop of 3Freunde, but I am afraid it is just for Switzerland and Germany (if you want to buy a shirt but not living in one of the countries I can send it to you, please leave me a message if you are interested!).

T-shirt Design Trusted Clothing

Above another design I created last year, that won the 3th prize in a design competition, can be bought in the web shop of Trusted Clothing, they ship to practically every country. So if you like my Tape It design, you can order it here (available in red, grey and blue in both male and female sizes).

~~~~~~~~~

Ik heb gewonnen!

Een blije Ilona hier! Gisteren hoorde ik dat ik de t-shirt ontwerpwedstrijd van 3Freunde, een biologische en fair trade internetwinkel, heb gewonnen. Het thema was ‘natuur+cultuur’ en ik heb bovenstaand konijntje met stropdas ingestuurd. Het ontwerp is eigenlijk onderdeel van mijn langzaam groeiende ‘Goed Gekleed’ serie (bekijk de 4 designs hier), waarin ik foto’s van dieren combineer met gebreide kleding/accessoires. Alle foto’s heb ik zelf gemaakt en de gebreide accessoires heb ik zelf gebreid (bekijk mijn Ravelry projecten om de stropdas te zien). Ik combineer graag mijn creatieve uitspattingen, zodat het toch nog een beetje georganiseerd blijft ;).

Ik denk dat het t-shirt binnenkort kan worden gekocht in de webshop van 3Freunde, maar ik ben bang dat ze alleen verkopen binnen Zwitserland en Duitsland (als je een shirt wilt kopen en je woont niet in een van deze landen dan kan ik het je toesturen, laat even een berichtje achter als je geïnteresseerd bent!).

Het design op t-shirt hierboven heb ik vorig jaar gemaakt en dat heeft de derde prijs gewonnen in de ontwerpwedstrijd van Trusted Clothing. Dit shirt kan gekocht worden in de web shop van Trusted Clothing en wordt verzonden naar praktisch elk land in de wereld. Als je mijn ‘Tape It’ design leuk vindt dan kun je het hier bestellen (te verkrijgen in rood, grijs en blauw in zowel vrouwen als mannen maten).

One Comment on “I Won!

Leave a Reply

%d bloggers like this: