DIY- From Bird T-shirt to Bird Pillow

(voor Nederlands scroll naar beneden)

From T-shirt to Pillow DIY

When I was ‘screen shopping’ a few weeks ago (window shopping on the internet), I saw a very nice t-shirt in the sale section of H&M man. It was a t-shirt with different kind of birds on it and only costed a few Euros. So I decided to buy it and see later what I would want to do with it. Last week it was delivered. After unpacking I figured I could wear it, but off-white isn’t really my color (it makes me look pale) or I could do something else with it. Since it is such a nice print I made a pillow out of it. I made the pillow as big as possible with the amount of fabric I had. And just sew 3 1/2 sides while inside out. Then turned it so the right side is facing you. Stuffed it and sew the last few centimeters by hand. So easy peazy! My new pillow for just a few Euros

(Check this post with points 13-16 for more details on how to sew a pillow)

Birdies Ready for sewing

~~~~~~~~

Van Vogel T-shirt naar Vogel Kussen

Laatst was ik aan het ‘beeldscherm shoppen’ (window shoppen op het internet) en toen zag ik een mooi shirt in de sale bij de H&M mannenafdeling. Het was een shirt met verschillende soorten vogels erop en het kostte slechts een paar Euro. Daarom besloot ik het te kopen en later te bekijken wat ik ermee zou doen. Vorige week is het afgeleverd en toen ik het uitpakte bedacht ik me dat ik er twee dingen mee zou kunnen doen. Of ik zou het dragen, het paste omdat het een XS heren shirt was of ik zou er iets decoratiefs van maken. Omdat de gebroken witte kleur van het shirt mij bleek maakt in m’n gezicht besloot ik tot het laatste. Een kussen zou het gaan worden.

Dus heb ik het kussen zo groot mogelijk gemaakt. Eerst binnenstebuiten 3 1/2 zijkant dichtgenaaid. Toen de goede kant naar buiten gedraaid, gevuld en het laatste stukje met de hand dichtgenaaid. Supermakkelijk! Mijn nieuwe kussen voor slechts een paar Euro.

(Check dit bericht punten 13-16 voor een meer gedetailleerde uitleg over het naaien van een kussen)

Leave a Reply

%d