Fight the Cold

(voor Nederlands scroll naar beneden)

onion

image groentefruit.blogspot.com

I am having a bad cold, so a short post today. While sniffing I wondered if a lot of people know how to get a little help from nature when feeling sick and having a runny nose. Take an onion and cut it in two pieces. Place it on a plate and put it on your night stand before you go to bed. It will really help your nose open up and give you more air.
Good luck!

~~~~~~~~

Bevecht de verkoudheid

Ik ben ziek en verkouden op dit moment, vandaar deze korte post. Terwijl ik sniffend op de bank lag vroeg ik me af of er veel mensen zijn die weten hoe je een beetje hulp kan krijgen van de natuur bij het bestrijden van een verstopte neus. Neem een ui en snijd deze in tweeen. Leg de twee stukken op een schoteltje. Zet het schoteltje op je nachtkastje net voordat je gaat slapen. Het helpt echt met het open gaan van je neus en geeft je meer lucht!
Succes!

One Comment on “Fight the Cold

Leave a Reply

%d bloggers like this: