Courses, for free, online!

(voor Nederlands, scroll naar beneden)

Although I said goodbye to university quite some time ago, I still like to gather information about random things. And when I stumbled upon this website, it felt like I was shopping in a 100% sale shop. Therefore I’d like to encourage you to go to coursera.org to see for yourself if there is some interesting course you can follow. It is easy to register, even easier to enroll and for free! Some courses will even get you a certificate if you complete it. The best thing still has to come: the courses are organised by well known universities like Stanford University, Caltech, Princeton, University of London etc., etc.
The courses are online and the one I enrolled in starts within a month from now. Very curious and really hope I can keep up!
Hope you can find a course you like and lets give those grey cells a workout!

~~~~~~~~~~~

Hoewel ik alweer een tijdje geleden de universiteit gedag heb gezegd, vind ik het nog steeds leuk om informatie te verzamelen over verschillende dingen. Ik was als een kind in een snoepwinkel/vrouw in een schoenenwinkel/man in electronicazaak (omcirkel wat van toepassing is) toen ik deze website tegenkwam. Daarom wil ik jullie graag aanraden om naar coursera.org te gaan om zelf een kijkje te nemen en te zoeken naar een cursus die je interessant vindt (wel in het Engels allemaal). Het is heel makkelijk om the registreren, zelfs nog makkelijker om je in te schrijven voor een cursus en gratis! Bij deelname aan sommige cursussen krijg je zelfs een certificaat zodra je de cursus goed hebt afgerond. En het mooiste moet nog komen: de cursussen worden georganiseerd en gegeven door bekende universiteiten als Stanford University, Caltech, Princeton, University of London enz., enz.
De cursussen zijn online te volgenĀ  en de cursus waar ik me voor in heb geschreven begint binnen niet al te lange tijd. Ik ben heel benieuwd en hoop dat het bij te houden is!
Ik hoop dat je een cursus kan vinden die je leuk vindt! Laten we onze grijze cellen uit het stof halen en oppoetsen met een van deze cursussen!

Leave a Reply

%d bloggers like this: