My Knitting Teacher

(voor Nederlands scroll naar beneden)

This is a screenshot from the website verypink.com

Two years ago I wasn’t the knitter I am today. And that’s because I got myself a knitting teacher. Well, I call her that way, she probably doesn’t know me and we haven’t even met. But I can tell you: if you want to learn how to knit, she is the best teacher you can have. She is not only super clear, but also has a good sense of humor.
Yet the best thing has to come: it is all for free! Yep, she is so devoted, she wants the world to know how to knit. Since I found her on the internet I am a fan and I now know how to knit socks, do crazy techniques and pick up my dropped stitches. That’s why I want to encourage all of you to have a look at verypink.com and see how good a teacher she is. She deserves it! Her name is Staci Perry.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn Breilerares

Twee jaar geleden breide ik nog niet zoals ik nu brei. En dat komt vooral doordat ik een breilerares heb gekregen. Nou ja, ik noem haar zo, maar ze weet heel waarschijnlijk mijn naam niet eens en we hebben elkaar ook nooit ontmoet. Ik kan je wel vertellen dat als je wil leren hoe je moet breien, je bij haar aan het goede adres bent. Ze is niet alleen heel helder in haar uitleg, maar heeft ook nog eens een goed gevoel voor humor. En het beste moet nog komen: het is allemaal gratis! Yep, ze is zo toegewijd dat ze de hele wereld wil leren breien. Sinds ik haar heb gevonden op het internet ben ik een groot fan. Zij heeft me geleerd hoe ik sokken moet breien, gekke technieken moet uitvoeren en afgevallen steken weer op moet pakken. Daarom wil ik jullie allemaal aanmoedigen om een kijkje te nemen op verypink.com en te zien wat voor een goede lerares ze is. Ze verdient het! Haar naam is Staci Perry.
(Helaas is het de uitleg wel in het Engels. Mocht je moeite hebben met de Engelse breitermen, dan help ik je graag.)

2 Comments on “My Knitting Teacher

  1. I am trying to find a knit pattern for boomer sooners afghan pattern can you help its for my husband who has cancer

    • Ravelry.com is a great site to find any kind of pattern. Or you can ask questions on the Ravelry forum. Good luck!

Leave a Reply